dilluns, 14 de febrer del 2011

Campionat de Catalunya de grups xous. El Reus Deportiu, SUB- CAMPIÓ DE CATALUNYA de grups grans, assoleix un “triplet de podis “

una imatge distesa (totes les fotos, menys la d'El Punt) són de la càmera de la Montse i la Nuri

la Montse i la Nuri amb tots els ets i uts


atents al xou

Aquest cap de setmana, 12 i 13 de febrer, es va celebrar al Pavelló Olímpic Municipal de Reus el campionat de Catalunya de Grups shows.

Dissabte hi va haver competicions de grups juvenils, quartets sèniors i grups petits. En grups juvenils, el Reus Deportiu es va classificar en primer lloc amb el xou “ JUST DO IT” i en quartets sèniors també es va classificar en primer lloc amb el xou "CARPE DIEM".
L'endemà, 13 de febrer, hi va haver la competició dels grups grans. El Reus Deportiu va presentar el Xou gran amb “ REBEL.LAT “.

Les patinadores del Reus Deportiu van realitzar una actuació perfecta, àgil, dinàmica i amb una bellesa plàstica i visual magnifica. Les patinadores van representar la coreogràfica dissenyada per Xavier López amb absoluta perfecció. Aquesta actuació els va permetre obtenir una puntuació de 93.9 punts , molt prop dels campions d’ Olot.

Les classificacions finals van ser

1.- CPA Olot 96.2
2.- Reus Deportiu 93.9
3.- C.P.Masnou 92.9

Reprodueixo la notícia del diari El Punt (el 9)

PATINATGE
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GRUPS XOU

Una plata daurada per al Reus Deportiu

L'espectacle ‘Rebel·la't' acaba a molt poca distància de l'Olot, en la darrera jornada del campionat de Catalunya de xou a l'Olímpic

El grup reusenc es va penjar la medalla de plata. Foto: R.RODRÍGUEZ.

El grup gran del Reus Deportiu es va penjar ahir la medalla de plata en el Campionat de Catalunya de grups xou amb una gran actuació, i va quedar a només dos punts de l'Olot, el campió. Unes 2.500 persones van gaudir amb els millors patinadors catalans. El grup reusenc va aconseguir 93,90 punts, a tocar dels 95,90 del CPA Olot, el vigent campió del món de l'especialitat. Però el nivell de l'Olot –va realitzar l'espectacle Superstició– de cara a revalidar el títol universal també va ser impressionant. De tota manera, encara va ser més ajustada la lluita per l'argent, ja que el Masnou, amb Corrents plàstiques, va acabar amb 92,90 punts, al darrera del Reus Deportiu. En aquest sentit, el nivell dels equips participants –onze en aquesta categoria– va ser elevadíssim: el Bescanó, el Girona i el Tona no van baixar dels 85 punts. Els sis equips s'han classificat per al campionat estatal d'Alcoi, que se celebrarà els dies 11 i 12 de març. Els que ocupin els tres primers llocs obtindran el passaport per anar a l'europeu de l'especialitat de Porto (Portugal).

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agrada molt la publicació amb les fotos i tot!!! Gracies =D
si tens el diari el punt guarda'ns-el ok? muaaaa 1,2,3
Nuri