dijous, 29 d’abril del 2010

Paraules per la Pau i Jornades sobre la crisi econòmica

Aquest diumenge, 2 de maig, serà primer diumenge de mes i, per tant, farem Paraules per la Pau, la concentració antimilitarista de cada primer diumenge de mes, a les 12 del migdia, a la Plaça de la Font, per dir NO al militarisme des de la creació d'espais de pau i art.
Aquest diumenge ens ajudaran a crear aquest espai les companyies Raks Aisha, dansa del ventre, i la Companyia Tribal Tarraco, dansa del ventre tribal.

Penjo el cartell i un breu text explicatiu dels dos tipus de dansa:

"La dansa del ventre va surgir a l'Orient Pròxim i nord d'Àfrica i és na de les formes de dansa més antigues, l'origen de la qual té a veure amb els rituals de fertilitat practicats durant l'Edat de Pedra. En el decurs de la història va patir nombroses prohibicions però ha perdurat fins als nostres dies evolucionant i adaptant-se a la situació social i política actual. La dansa del ventre tribal és un estil diferenciat que va ser creat pels nordamericans copiant el vestuari de molts períodes històrics i regions del món diferents (principalmente, de l'India, el nord d'Àfrica, Afganistan i Orient Pròxim) Les ballarines dansen a l'estil d'una "tribu" suggerint un ideal de cooperació femenina. La Companyia Raks Aisha balla dansa del ventre i la Companyia Tribal Tarraco balla dansa del ventre tribal."

Penjo, també, el cartell sobre les jornades sobre la crisi econòmica que organitzen l'Ateneu LLibertari Alomà i la CGT, el dies 12 i 27 de maig.

2 comentaris:

savina ha dit...

Gràcies per la "publi". Ai, quins nervis.....!!!!

jo artin au ha dit...

Penjo a un lloc del meu blog el cartell de les "jornades sobre la crisi econòmica", així tindré present les dades; i a veure si hi puc assistir.
Salutacions