dimarts, 15 de desembre del 2009

Amb Haminatou Haidar

Aquest vespre, més d'una cinquantena de persones ens hem trobat a la Plaça de la Font responent a la convocatòria de concentració-assemblea en suport d'Aminatou Haidar.

L'assemblea s'ha fet al vestíbul de l'Ajuntament, això si, ben "protegits" per una parella de mossos d'esquadra que no he sabut que hi feien. En qualsevol cas sembla que no eren allí per adherir-se a l'acte.

Després de diferents intervencions s'ha quedat en adherir-nos al manifest de la Plataforma Catalunya amb Aminetu Haidar, demà al matí, a les 12,00 h. portarem el manifest a la Subdelegació de Govern. Per altra banda, alguns consellers de l'Ajuntament, presents a l'acte, s'han compromès a cercar algun tipus d'adhesió al manifest via adhesió de la Junta de Portaveus o altres i, també, a penjar la bandera de la RSAD (República Àrabe Saharaui Democràtica) en el balcó de l'Ajuntament. Finalment, el proper DIVENDRES, 18 de desembre, és farà una concentració amb espelmes a l'estàtua dels despullats, a la Rambla Nova, a les 19,00 hores.

Ja sabeu que no soc massa partidari de cap mena de bandera però, en aquest cas, hi ha una certa lògica.


Tinc els meus dubtes sobre l'eficàcia de l'acte i del que s'ha acordat, en qualsevol cas era imprescindible, però la cosa m'ha permès retrobar-me amb algunes persones, compartir esforços, carinyo i afectuositat i, encara més, xerrar distesament sobre algun desencontre.
Ha valgut la pena.