dissabte, 21 de novembre del 2009

El Reus Deportiu, subcampió del món en grups shows

Bé, ja he dit que no parlaria més de segons què i, per tant, el que toca, imprescidible, és explicar que les nenes, que són a Freiburg, amb les seves companyes del Reus Deportiu i amb l'espectacle Atòmic han quedat segones del món en la modalitat de grups show. Ahir em van trucar, emocionades, per dir-ho. Js penjaré algun altre post amb fotos. Ací les podeu veure al campionat d'Espanya 2009


Les patinadores roig-i-negres, amb l’espectacle Atomic, han aconseguit la medalla de plata a Friburg (Alemanya) amb una actuació estel•lar



El Reus Deportiu, rebent el trofeu que l'acredita com a subcampió del món de shows grups grans a Friburg
El Reus Deportiu, rebent el trofeu que l'acredita com a subcampió del món de shows grups grans a Friburg
El Reus Deportiu ha tornat a situar-se novament en el primer pla internacional en els esports de patins després de proclamar-se aquest divendres a Friburg (Alemanya) subcampió del món de la modalitat de shows grups grans en el Mundial de patinatge artístic. Les reusenques han estat esplèndides aconseguint un resultat històric, només superades pel CP Olot.
El grup de patinadores i patinadors entrenat i dirigit per Alina Sabaté ha executat el seu espectacle ‘Atòmic’ fenomenalment i ha pujat de la quarta plaça en el passat Europeu de Reggio Emilia al segon lloc en el certamen mundial, deixant enrere als dos equips italians.
El Reus Deportiu ha tocat el seu sostre amb aquest resultat desenvolupant a la pista del Messe Freiburg una coreografia magnífica acompanyada per un vestuari molt acurat i una gran bellesa de moviments que els espectadors han aplaudit llargament. L’estil que han mostrat les patinadores reusenques amb la coreografia presentada ha rebut nombroses puntuacions de nou, premiant així el seu esforç.
Per davant només l’Olot, que l’any passat es va quedar fora del Mundial però que amb aquest títol ja en suma cinc, ha pogut superar les representants roig-i-negres, entre les que hi havia la patinadora Mireia Faiges, que la setmana passada va competir en el seu primer Mundial júnior acabant setena en el programa lliure.
I per darrera, a molt poques dècimes de puntuació, els dos clubs italians han lluitat per la tercera plaça, afegint-se els dos representants argentins.
Amb aquest ‘Atomic’, el Reus Deportiu ha aconseguit el títol provincial, el tercer lloc de Catalunya i d’Espanya, la quarta posició en el Campionat d’Europa i ara aquest fantàstic segon lloc en el Campionat del Món, en el que ha estat un final de temporada immillorable.

Classificació final de la modalitat shows grups grans del Campionat del Món de Friburg’09:
1. Seducció (Club Patí Olot) 137,1 punts
2. Atòmic (Reus Deportiu) 129,6 punts
3. Narcisus (Itàlia) 128.9 punts
4. Coffe 100% Arabica (Itàlia) 127.9 punts
5. The Wall (Argentina) 126.3 punts
6. Holly Maria (Argentina) 124.6 punts
7. El geperut de Notre Dame (Holanda)116.2 punts
8. Hair Life (França) 115.9 punts
9. Cavall de Troia (Holanda) 110.9 punts

(notícia de Reus24.com)

3 comentaris:

Marta ha dit...

Felicitats a les teves nenes, a tot l'equip i a tu per la part que et toca.
Si passes pel meu blog reflexions humanes hi ha una sorpresa per tu espero que no et molesti.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies, Marta, Ara vaig al blog.

Laie ha dit...

Moltíssimes grlicitats! Jo era allà amb elles i dono fe que és una plata molt més que merescuda!

Felicitats Reus i Olot!