diumenge, 29 de novembre del 2009

Despeses militars per a necessitats socials

Aquest cap de setmana han passat coses guapes (i d'altres, com és lògic, que no ho són tant, "c'est la vie" dels collons). Entre les coses guapes cal esmentar les mobilitzacions per reclamar la retirada de les tropes espanyoles d'Afganistan (si hi hagués anat més gent, evidentment, la notícia seria millor però, ja se sap, suposo que la gent dels partits devia estar enfeinada suscrivint l'editorial de la "dignitat"). Us adjunto algun enllaç a fotografies de la concentració de Barcelona.

A Bétera (València) els companys d'Alternativa Antimilitarista - MOC van fer la 7a inspecció ciutadana a la base militar que l'OTAN té en aquest indret. Aquest cop la inspecció es va lligar amb les mobilitzacions que s'han fet a diferents llocs de l'estat espanyol reclamant la retirada de les tropes espanyoles d'Afganistan. Quinze antimilitaristes van aconseguir saltar les tanques del recinte i entrar dins la base, desplegant pancartes com "Gastos militares para necesidades sociales".
L'enllaç amb més informació és el de la web Insumissia, actualitzada amb informacions i enllaços a fotos, vídeos i notícias de mitjans. Un dels enllaços que hi ha és el del diari El Mundo que ha aconseguit un bon nombre de comentaris fastigosos.