diumenge, 6 de juliol del 2008

Paraules per la Pau (acte antimilitarista i informatius alternatius)

Si aneu passant pel blog veureu que només el puc actualitzar un o dos cops a la setmana. Us demano indulgència (humana, no eclessiàstica, clar).
La darrera actualització fa referència, com no, a l'acte Paraules per la Pau que hem fet aquest primer diumenge de juliol.

Aquest matí hem fet Paraules per la Pau.
Sota un sol de justícia, com es diu (de fet s'hauria de dir d'injustícia) hem desenvolupat l'acte en el que hem recordat l'acabament de la campanya d'objecció fiscal a la despesa militar i que, un any després, encara no tenim resposta a les propostes de foment de cultura de pau que vam presentar a l'Ajuntament de Tarragona.
Cristhian, un company mexicà, afincat a Tarragona, ens ha ajudat a bastir l'espai de pau i art contra el militarisme interpretant diverses cançons i recitant alguns poemes.

Com deiem a l'acabament de l'acte, estem de camí, però si en el cami trobem poesia, música, amistat, il·lusió i alegria, com en el PxP d'avui, val la pena.
Durant l'acte hem distribuït el full informatiu número 83 i el número 1 de La Panerola. També s'ha venut el llibre de Jordi Martí "Ni Nadal, ni Setmana Santa".
Fotos de l'acte i full informatiu a http://usuaris.tinet.org/tgnapau

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

per la pau hem de pronunciar paraules, gestos, il.lusions, pensaments i tot el que convingui, perquè la pau és l'únic lloc on val la pena viure

Jobove - Reus ha dit...

joves de Reus van intentar okupar una ex sala de jocs tancada fa un munt d'anys, per fer-la viable i al cap de poc ja tenien tota la policia damunt per fotral's fora, aixó es la policia, eficacia en totes les feines encomendades, i es que tenen mala fama, pobrets !!!

Carme ha dit...

hola, feia alguns dies que no pasaba per aqui.. res, que en primer lloc salutacions j. maria i en segon lloc dir-vos: estan super ben currats aquests panflets informatius. l´acte, amb les fotografies que has penjat queda molt ben reflexat. doncs per la pau. es la rambla nova de tarraco oi? res, que lo dicho, salutacions.

aina

pd. actualitzes a velocitat de vèrtig.,... ):