divendres, 1 de febrer del 2008

curiosa forma de celebrar el dia escolar de la noviolencia i la pau

Ahir, 30 de gener, era l'aniversari de la mort de Gandhi, el dia escolar de la noviolència i la pau. L'exèrcit espanyol va tenir la feliç pensada de celebrar-ho enviant a Tarragona una furgoneta de reclutament de soldats. Va arribar ahir i la previsió és que s'estigui ací fins demà (dimecres, dijous i divendres).
Aquest matí hem anat a fer-els-hi els pertinents honors amb la pancarta de "cap exèrcit defensa la pau" i algunes postals per repartir entre la gent (finalment n'hem repartit un miler).
La darrera vegada no va aparèixer ningú però aquest cop un parell de motoristes de la Guardia Urbana (amb el suport d'una furgoneta del mateix cos) ens ha demanat, ben cortesment, tot sigui dit, la documentació i ha anotat les dades.

Cap el migdia ha sigut un cotxe de la policia nacional qui s'ha acostat a la plaça. Dos policies han baixat i ens han demanat, de nou, la documentació i han revisat les fotos que havíem pres. Quan els hem fet notar que era el segon cop ens han dit que aixpo era cosa seva i no de la Guardia Urbana. Els policies han fet companyia als militars durant una horeta fins que, a les 14,00 h. tothom ha marxat. A aquest ritme ja veiem que l'exèrcit seguirà sense reclutar ningú però els delinqüents faran festa major pel desplegament policial.

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

son torrecullons, que no ho saben que no els volem, ells tornen com els estornells a la plaça Imperial i els Guardia Urbanos i Policia al costat d'ells, quina amistat que es tenen: "luego nos vemos y tomamos unos vinitos en el bar y hablamos de nuestras mujeres que son todas unas putas y si conviene las matamos a palos", quin mal fan a les dones, les reunions de homentots als bars.

salut

Jordi Pinyol ha dit...

Exacte! S'entretenen emprenyant i demanant la documentació a la gent que manifesta pacíficament el seu desacord i mentrestant els veritables delinqüents campen per on volen.

No anem bé!

Cèsar Llamborda ha dit...

Com saps, vaig ser objecte d'un seguiment en plena rambla per aquesta gent i trobo indignant que la guàrdia urbana no els demani a ells la documentació doncs per molt professionals de la violència que siguin això no vol dir que estigui amb el cap plenament amoblat.