dijous, 3 de gener del 2008

Primer Paraules per la Pau del 2008

El proper diumenge, 6 de gener, serà el primer diumenge de mes i, a més, el primer diumenge d'any.
Jo soc membre de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau i cada primer diumenge de mes, des de farà set anys en el mes de març, fem Paraules per la Pau. A les 12 del migdia, a la Plaça de la Font.
Paraules per la Pau és una concentració antimilitarista que, inicialment, s'engegà per manifestar el nostre rebuig a la presència de vaixells de guerra al port de la ciutat, a partir de la creació d'espais de pau i art. Al llarg de les 80 edicions que hem fet, artistes de les nostres contrades han col·laborat amb nosaltres per crear aquest espai. Accions teatrals, plàstiques, performances, lectures de poemes, actuacions musicals, manifestacions, assemblees, jocs infantils, contes, danses populars... han desfilat per Paraules per la Pau.

Aquest diumenge, Paraules per la Pau coincideix amb el dia de reis però, a banda que si algú hi creu i han passat per casa seva pot compatibilitzar-ho amb l'acte, recordeu el meu post Aquest any no vindran els reis o sigui que què millor que fer que disfrutar del dia amb bona companyia a la Plaça de la Font. De totes maneres, aquest diumenge, si tot funciona bé, esperem una visita especial (no la protagonitzarà ni la monarquia ni cap mena d'ambaixador ianqui vestit de vermell) que esperem ens porti algun regalet per compartir amb totes i tots les/els que us apropeu per la plaça.

Recordeu, diumenge, 6 de gener, a les 12 del migdia a la Plaça de la Font: Paraules per la Pau.

3 comentaris:

mossèn ha dit...

si ens portes la pamela anderson ... seré el primer a arribar a la plaça !!! ... salut

Jobove - Reus ha dit...

teniu mes moral que l'Alcoià, endevant i fora els vaixells de guerra del port de Tarragona !!!

salutacions i el nostre recolçament

Carlinhos Medeiros ha dit...

Quiero externar mi carinho y admiración a usted que nos brindó con su compañía durante el año que se finda, torcer para que podamos continuar cada vez más juntos y desear un FELIZ 2008 repleto de AMOR, PAZ Y LUZ.
Son los votos de Carlinhos Medeiros y Familia.