dissabte, 16 de juny del 2007

Lliurament col·lectiu declaracions d'objector/a fiscal a la despesa militar


Aquest matí, a dos quarts d'una (i, pràcticament, sota la pluja), hem representat de nou el "show dels pressupostos" en el qual es mostra com el ciutadà passa per l'"aro" per pagar impostos i com l'estat transforma els seus diners en armament, en despesa militar. Enguany uns 18.000 milions d'euros, o sigui 49,25 euros diaris.

A l'acabar el show una dotzena de persones ens hem desplaçat fins la Subdelegació de govern per lliurar en el registre, la instància en la qual ens declarem objectors/es fiscals i que adjuntarem a la declaració de la renda, amb el rebut acreditatiu que els diners desviats s'han ingressat en el cc d'un projecte alternatiu.


Amb aquest acte, pràctivamenbt, acabem la campanya d'objecció fiscal a la despesa militar, si bé, si algú vol assessorament encara té temps fins a final de mes. Podeu trucar al 977221458 o enviar un email a tgnapau@tinet.cat




4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

pocs peró amb conviccions fortes, teniu tot el nostre recolçament

salut !!!

Anònim ha dit...

Són llargs anys de cultura exploratória. Els imperis egipci, persa, babilônico, hebreu, romà, cobraven més imposats per a construir els seus monuments i armin els seus exèrcits. I així, nosaltres els lacaios, mai podem decidir on hauria de ser despesa els diners que paguem als governants.
Abraçades

Unknown ha dit...

Quan es fa l'objecció fical, com reacciona Hisenda. T'envien una sanció? Un recàrrec? No passa res?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

gràcies pels comentaris.
Tondo: Normalment Hisenda es fa el boig, però de tant en tant et fa una paralela i et reclama els diners desviats (si la declaració era a pagar) o no et retorna tos els diners reclamats (si era a retornar), L'any passat ens va tocar a 9 persones de Tarragona. En aquest cas hi ha tot un procés de recursos que, finalment, guanya Hisenda i o no retorna o embarga.
Sancions no n'hi pot haver.
De totes maneres el que interessa és que hi hagi marrro i publicitat.